Over ons

Rings for Two is onderdeel van het WatchHouse by JuwelArt.

Rings for Two is de eigen trouwringen collectie van het WatchHouse by JuwelArt. In ons atelier in Gouda ontwerpen en vervaardigen wij de ringen uit de Rings for Two collectie zelf en in onze winkel nodigen wij u graag uit om onze collectie trouwringen te bekijken.

Het WatchHouse by Juwel Art staat bekend om de persoonlijke benadering, goede service, het leveren van hoge kwaliteit sieraden- en horloge reparaties en de uitgebreide horloge-, sieraden- en trouwringencollectie. Naast onze eigen Rings for Two trouwringen voeren wij een uniek eigen merk voor gedenksieraden; ‘Memoriesieraden’ die wij ook zelf ontwerpen en vervaardigen. Deze sieraden worden voorzien van een gravure, afbeelding, as of haar om de herinnering aan uw dierbare levend te houden.

Ook wordt het WatchHouse gekenmerkt door vooruitstrevendheid. Zo maken wij voor het vervaardigen van sieraden gebruik van onze eigen 3D printer. Hiermee worden de meest geavanceerde, unieke, eigentijdse en hippe sieraden vervaardigd. Uw idee wordt uitgetekend op de computer, waarna de 3D-printer dit print in speciaal was. Dit model wordt in gips en daarna in Goud of Zilver gegoten. En dan: voilà uw sieraad is klaar om gedragen te worden.

Jos van Beek is de eigenaar van het WatchHouse by JuwelArt en sinds 1987 is hij ondernemer in de juweliersbranche. Hij is afgestudeerd meester Goudsmid en Juwelier en een gerenommeerd ondernemer met veel kennis. Deze kennis draagt hij over op het team van het WatchHouse, waardoor het gehele team beschikt over kennis en vakkundigheid.

Bij het WatchHouse by JuwelArt wordt met zorgvuldigheid en plezier gewerkt aan uw sieraden, horloges en trouwringen en ons streven is de eeuwenoude ambacht van het smeden samen te laten komen met de trends van nu.