Onze Merken

Rings for Two
Rings for Two trouwringen is één van onze merken trouwringen. Speciaal aan de Rings for Two collectie is; wij ontwerpen en vervaardigen de ringen zelf! Dit gebeurd in ons atelier in Gouda. Dit biedt u meerdere voordelen, zo zijn de trouwringen zeer scherp geprijsd en is er ruimte voor uw eigen wensen met betrekking tot het ontwerp van de trouwringen. En of het nu gaat om roodgouden trouwringen, verlovingsringen in traditioneel goud of zilveren partnerringen. Bij ons kunt u altijd terecht.

AuroDesign
De ringen van AuroDesign zijn prachtige 18 karaats gouden ringen voor de prijs van 14 karaat. De ringen worden met de hand gemaakt en hebben een unieke uitstraling. Alle ringen worden geleverd met een echtheidscertificaat en AuroDesign biedt u een gratis verzekering tegen verlies of diefstal voor een periode van 3 jaar.

Honeymoon
De Honeymoon collectie is van Collectie Ruesch, een Oostenrijks familiebedrijf dat meer dan 120 jaar ervaring heeft in het vervaardigen van stijlvolle ringen. De Honeymoon ringen worden gekenmerkt door strakke vormen met speelse details veelal afgewerkt met diamant. De collectie bestaat uit gouden, witgouden en roodgouden ringen van hoogwaardig materiaal. De ringen zijn verdeeld over diverse collectie’s. Bij ons vindt u ringen uit de Vulcano, Variation, Selection, Pure, Honeymoon Premium en de Heaven Number Seven collectie’s. Op zoek naar een ring uit één van de andere collecties, vraag er ons gerust naar.