Kleur en Materiaal

Bij Rings for Two vindt u trouwringen in diverse kleuren en materialen, in alle prijsklassen en allemaal van topkwaliteit. Die goede kwaliteit is de reden dat wij een levenslange garantie kunnen geven op onze gehele collectie. Of u nu houdt van titanium, stalen, geelgouden, witgouden, bi-color of zilveren ringen, op de Rings for Two website vindt u in elke kleur en materiaal een ruime keuze aan modellen.

Materiaal
Van onderstaande materialen hebben wij ringen in onze collectie. Heeft u een set ringen op het oog, maar wordt deze niet getoond in het materiaal dat u mooi vindt, neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kleur
Geelgoud is de kleur die de traditionele trouwring heeft, maar ook in andere kleuren zijn er trouwringen. Rood- en witgouden ringen zijn ontzettend mooi. In de collectie vindt u dan ook een ruim aanbod van deze ringen. Trouwringen met een combinatie van kleuren hebben wij ook, dit wordt bicolor (twee kleuring) genoemd.

Uw wensen
Onze smeden werken in ons atelier aan het maken van prachtige sieraden. Ook in het maken van trouwringen zijn zij gespecialiseerd. Daarom hebben wij de mogelijkheid om aanpassingen te doen aan bestaande modellen ringen of om u uw eigen trouwring te ontwerpen. Dit zijn zeer persoonlijke wensen en die bespreken wij graag met u. Wilt u meer weten over het personaliseren van uw ring, neem gerust contact met ons op.